Isolatieglas door uw glaszetter in Hillegom

Bij ons vindt u vrijwel alle soorten glas in Hillegom. Als glashandel hebben wij veel verschillende soorten isolatieglas op voorraad. Isolatieglas is comfortabel, bespaart energie en is dus ook goed voor het milieu. Daarnaast verhoogt isolatieglas de veiligheid doordat het inbrekers beter tegenhoudt en dempt geluid. Genoeg voordelen dus. Vraag onze glaszetters uit Hillegom naar de vele mogelijkheden.

Verschillende soorten isolatieglas

Standaard
Dit type glas wordt veel toegepast in Hillegom en omstreken en levert uitstekende prestaties als het gaat om warmtebehoud. Isolatieglas zorgt ervoor dat de kou buiten blijft en dat de warmte die zich in huis bevindt niet kan wegtrekken door de ramen. Het beperkt het warmteverlies (in vergelijking met enkel glas) tot wel vijftig procent.

HR+
HR+ dubbele beglazing is een verbeterde versie isolatieglas. Hierbij is aan de binnenzijde een transparante en zeer dunne coating aangebracht. Deze coating reflecteert. Daardoor wordt een groot deel van de warmte weer teruggekaatst in de ruimte. Deze versie is dus nog energiezuiniger.

HR++
Ook de HR++ versie wordt veel geplaatst door onze glashandel in Hillegom. Bij dit type isolatieglas is de spouw niet gevuld met lucht, maar met thermisch gas. Hierdoor isoleert het nog beter dan de HR+ variant, maar is deze variant wel prijziger.

ZHR++
Isolatieglas ZHR++ werkt volgens hetzelfde principe als de HR++ variant, met als enige verschil dat het daarnaast over zonwerende eigenschappen beschikt. Zo wordt het binnenklimaat in uw woning in Hillegom dus nog beter gereguleerd.